Forumnett

Hva innebærer en godkjent lånesøknad?

jul
14

En godkjent lånesøknad innebærer at du har fått innvilget en sum penger i lån. Dette er et lån stilt på noen betingelser, som en fastsatt rente, nedbetalingsplan, termingebyr og avdrag. Velger du å akseptere de vilkårene du får tilbud om, er det på tide å gå videre til å signere selve låneavtalen.

Når du får godkjent en lånesøknad vil du få beskjed om hvilke vilkår som gjelder og hvilken avtale du forplikter deg til å følge. Signerer du denne avtalen elektronisk så har du bundet deg til avtalen. Siden alt dette foregår over nett, og går under elektroniske tjenester, har du en angrerett. Alt dette skal du få informasjon om og du bør sette deg godt inn i hva avtalen innebærer før du signerer den.

Antageligvis så er det ikke noen overraskelser i avtalen, fordi dette er en avtale du har laget i samarbeid med den aktuelle utlåneren.

Når låneavtalen er signert får du penger utbetalt på konto

Når du har fått godkjent lånesøknaden og låneavtalen er signert så vil du få utbetalt penger på konto. Når du skal låne penger og blir utbetalt på den kontoen du har ført oppi låneavtalen og de vil ankomme i løpet av noen dager, men dette kan variere fra selskap til selskap, og du kan spørre direkte om når pengene er forventet å bli overført.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *